5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Aziz Karataş'ın yaşam mücadelesi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin bir zamanlar en gözde mahalli ses sanatçısı Aziz Karataş, bakıma muhtaç bir şekilde yaşam mücadelesi veriyor.

İlçe halkının yardımları ile ayakta durmaya çalışan Aziz Karataş, yardım bekliyor. Gözlerinden rahatsız olan ses sanatçısı hayırseverlerin yardımlarını beklediğini söyledi.

Gidecek hiçbir yerinin olmadığını kaydeden Karataş, "İlçemde ve Türkiye'nin değişik illerinde ses sanatçılığı yaptım. Sağlığım yerinde iken ailemle birlikte Antalya'ya yerleşmeye karar verdim. Sağlığım, Antalya'da bozulunca Ceylanpınar ilçesine dönmeye karar verdim. Fakat ailem benim ile ilçeme gelmeyerek beni terk ettiler. Şu an tek başıma yaşam mücadelesi vermekteyim. Bir gözüm hiç görmüyor, ikinci gözüm sadece yüzde 20 görüyor. Özürlü maaşımdan başka hiçbir gelirim yok. İlçemizde 2006 yılında yaşanan sel felaketi nedeniyle evimin bir odası hariç diğer bütün odalar yıkıldı. Sadece 1 odam sağlam kaldı. Sağlam kalan odamın içerisinde her türlü ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum. Gözlerimin tekrar ışığa kavuşması için paraya ihtiyaç duymaktayım. Gözlerimin açılıp ışığa kavuşması, değerli yardımsever iş adamlarımızın elinde. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 10:05:47
Güncelleme :17 Ocak 2009 Cumartesi 10:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?