4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Baba-oğul kavgasında silahlar konuştu

BABA VE OĞUL KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir baba ile 4 oğlu arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan tartışmada ölen yada yaralanan olmazken, polis ekipleri olaya karışan baba ile 4 oğlunun gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Siverek'in Ayvanat Mahallesi 11. Sokak Serdest Apartmanı'nda meydana gelen olayda, ailesini telefon ile arayarak tehdit eden İsa Y. (50), kısa süre sonra Şeyhmus, (24) Murat (22) Abdullah (30) ve Mehmet Y. (17) ve eşinin yaşadığı apartmanın önüne gelerek eve doğru ateş etmeye başladı. Babalarının kendilerine ateş ettiğini gören oğulları evden pompalı ve tabanca ile karşılık verince ortalık savaş alanına döndü. Yaklaşık yarım saat karşılıklı birbirilerine silah sıkan baba ile oğulların çatışmasına polis müdahale ederek son verdi. Polis ekipleri apartman önünde elinde silah ile çevreye ateş eden babayı ile evde bulunan ve babalarına ateş eden 4 oğlunu gözaltına aldı.

 Evde yapılan aramadan 3 adet pompalı tüfek 1 adet tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirdi. Öte yandan olayda ölen yada yaralananların olmadığı tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BABA VE OĞUL KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU
BABA VE OĞUL KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU
BABA VE OĞUL KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 14:33:02
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?