5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Baba-oğulun cesedi bulundu

Şanlıurfa'da, balık avlamak isterken Atatürk Baraj göletine düşen 29 yaşındaki Ferit Öğür ile 8 yaşındaki oğlu Seçkin’in cesetleri bulundu.

Siverek’e bağlı Göğsü Güzel Köyü’nde çiftçilik yapan Ferit Öğür, oğlu Seçkin ile birlikte dün öğle saatlerinde, balık avlamak için Kalemli Köyü yakınlarındaki Atatürk Baraj göletine gitti.

Burada lastik bot ile gölette oltalarıyla balık tutmak isteyen baba-oğul bir süre açıldıktan sonra, botun devrilmesi üzerine balık tutan köylülerin gözleri önünde suda akıntıya kapılarak kayboldu.

Bu sabah Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı botlarının da katıldığı arama çalışmalarında baba ile oğlunun cesetlerine ulaşıldı. Göletten çıkarılan cesetler otopsi için Siverek Devlet Hastanesi’ne götürülürken, Öğür ailesinin yakınları gözyaşı döktü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 16:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fevzi ay IP: 85.106.226.xxx Tarih : 15.05.2008 10:30:07

merhaba nıye balık avlanmasına izin veriliyor kımse balık avlanmasına izin verilmesin orası çok tehlıkelı ve yasak olması gerekırken serbes veriliyor herkese bence orası halka karsı kapatılmalı ve oraya girenede 32000 ytl para cezasına çarptırılmasını isterım gereğini arz ederim...... fevzettin AY