5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Babalar Günü kutlaması

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 'Babalar Günü' nedeniyle caddelere afiş astırdı.

Tüm babaların Babalar Günü'nü, Hürriyet ile Şair İbrahim Rafet caddelerinin elektrik direklerine asılan afişler ve bazı caddelerdeki bilboardlara yapıştırılan afişlerle kutlayan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, babalara verilmesi gereken değerin her zaman çok olması gerektiğini söyledi.

Bucak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İlçedeki tüm babaların Babalar Günü'nü tek tek gezip kutlayamadığım için afiş yaptırıp ilçe geneline astık. Tüm babaların Babalar Günü'nü kutlarım" dedi.

Aynı zamanda Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ile birlikte Babalar Günü nedeniyle Güçsüzler Yurdu'nda kalan yaşlıları ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Yücetepe, buradaki yaşlıların Babalar Günü'nü kutlayarak yaşlıların ellerini öptü. Yaşlılara birer gül ve gömlek hediye eden Yücetepe, bir süre yaşlılarla sohbet etti.

Yücetepe, yaptığı açıklamasında, "Anne ve babalarımızın varlıkları ile kendimizi güvende hissederiz. Biz buraya manevi babalarımızın Babalar Günü'nü kutlamak için geldik. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalarımız, evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti mutlulukla sarf etmektedir. Hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkanları ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum."
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 17:23:33
Güncelleme :21 Haziran 2009 Pazar 17:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?