3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Bakan Eker Şanlıurfa'da

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI MEHDİ EKER ŞANLIURFA'DA

Bir dizi açılış ve programlar için Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret etti.

Çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, sabah saatlerinde Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti. Valiliğe gelişi sırasında kendisini tören alanında karşılayan polis mangasını selamlayıp, şeref defterini imzalayan Bakan Eker, daha sonra Valilik makamında kısa bir konuşma yaptı. Bakan Mehdi eker yaptığı konuşmasında, Şanlıurfalı çiftçilere bakanlık tarafından yüzde 50 hibe desteği sağladıkları 927 adet makine ekipman projesinin dağıtım

törenini gerçekleştireceklerini ve Tarım İl Müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştireceklerini belirterek, "Bu tarım makinelerinin çiftçilerimizin kullandığı yaklaşık 30 civarındaki makinenin tarım verimliliği üzerinde çok büyük etkisi var. Çünkü makine ekipman kullanımını ve maliyetini düşürüyor hem verimliliği arttırıyor. Bizim Şanlıurfa çiftçisine desteklediğimiz bu 927 projenin hibe tutarı sadece 11,5 Milyon TL'dir. Bugün bir dizi açılışlar yapacağız. Tabi bu açılışların dışında da hem Türkiye'nin gündemi ile ilgili meseleleri konuşacağız hem de Referandum ile ilgili açıklamalarımız olacak" dedi.

Bakan Mehdi Eker'e konuşmasının ardından Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan tarafından ziyaret anısına hediye verildi. Bakan Mehdi Eker, KKYDP Kapsamında Alet-Ekipman Dağıtımı ve Tarım İl Müdürlüğü Hizmet Binasının açılışı için Şanlıurfa Valiliği'nden ayrıldı.

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI MEHDİ EKER ŞANLIURFA'DA
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI MEHDİ EKER ŞANLIURFA'DA
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI MEHDİ EKER ŞANLIURFA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 11:14:05
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 12:39:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?