4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Bakan Eker Şanlıurfa'da

BAKAN EKER ŞANLIURFA'DA

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi.

Özel bir uçakla Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker'i havaalanında Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şükrü Cumhur, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Düşünür, Ziraat Odası Başkanı Halil Topal, sivil toplum kuruluşları başkanları ve AK Parti üyeleri karşıladı. Bakan Mehdi Eker ve beraberindeki heyet, havaalanından ayrılarak, Ziraat Odası Başkanlığı'nın yeni yapılan

inşaatını gezdi. Burada incelemelerde bulunan Bakan Mehdi Eker, daha sonra polisevine geçti.

Bakan Mehmet Mehdi Eker, yarın sabah Şanlıurfa Valiliği'nin ziyaretin ardından drenaj kanallarının temelini atacak. Tarım Bakanlığı'nın destek ve hibe programları ile oluşturulan Karaali bölgesindeki seralar ve hayvancılık tesislerinin de açılışını yapacak olan Bakan Eker, Şanlıurfa ziyaretini yapımları tamamlanan bazı tesislerin açılışını yaparak tamamlayacak. Bakan Eker, Şanlıurfa temaslarının ardından akşam saatlerinde Diyarbakır'a geçecek.

BAKAN EKER ŞANLIURFA'DA
BAKAN EKER ŞANLIURFA'DA
BAKAN EKER ŞANLIURFA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 20:28:02
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 22:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?