3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Bakanların mırra keyfi

BAKANLARIN MIRRA KEYFİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da düzenlediği mitinge eşlik eden İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, miting sonrası Balıklıgöl Platosu'nu gezdi. Dergah Camii'nde teravih namazı kılan her iki bakan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Şanlıurfa'ya has olan mırra kahvesinin keyfine vardı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da düzenlediği mitinge eşlik eden İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Tarım ve Köyİşleri Bakanı Mehdi Eker ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, miting sonrası Şanlıurfa'yı gezdi. İftarlarını açan her iki bakan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, teravih namazı için Balıklıgöl Platosu'nda tarihi Dergah Camisi'ne geldi.

Her iki bakan ve Aksu, kılınan teravi namazının ardından vatandaşlarla selamlaşarak, Ayn Zeliha Gölü yanında bulunan çay bahçesine geldi. Vatandaşlarla sohbet eden her iki bakan ve Aksu'ya Şanlıurfa'ya has olan mırra kahvesi ikram edildi. AK Partililer, mırradan memnun kalarak ikinci kez mırra istediler. İçişleri Bakanı Beşir Atalay, bugün düzenlenen mitingi değerlendirerek, "Biz Şanlıurfa'dan büyük bir rekor bekliyoruz. Ramazan ayı içerisinde Şanlıurfa'ya bu ikinci gelişim. Gördüğüm kadarıyla Şanlıurfa'dan rekor denilecek şekilde 'Evet' çıkacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ise, Şanlıurfalıların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı güzel ve çoşkulu bir şekilde ağırladıklarını ifade ederek, "Başbakanımızı Şanlıurfalı hemşerilerimiz güzel bir şekilde ağırladı. Biraz gecikmemize rağmen muazzam ve coşkulu bir kalabalık ile karşılaştık. Tabii buranın güzel bir tarafı bütün sivil toplum örgütleri, muhtarlar, kendi bakımlarından, kendilerini de ilgilendiren birtakım demokratik atılımlardan dolayı onlar da pankartlarla, afişlerle bu kampanyaya katılmışlardı. Umuyorum ki inşallah Şanlıurfa'dan rekor oy çıkacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 2 bakan ve Aksu, bir süre daha Ayn Zeliha Gölünde vatandaşlarla sohbet etti.

BAKANLARIN MIRRA KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 23:17:00
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 09:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?