5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Balıklıgöl Hastanesinden atılım

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kurulan modern MR Görüntüleme Merkezi törenle hizmete açıldı.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde Ağustos ayında fiziki alt yapısı tamamlanan ve kurulum için başlatılan çalışmalar MR Görüntüleme Merkezi'nin hizmete açılmasıyla son buldu. Hastanede düzenlenen açılış törenine Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan ile Vali yardımcıları, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Demir, Başhekim Opr. Dr. İzzet Korkmaz, 500 Yataklı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Çakır kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni öncesinde konuşan Vali Yusuf Yavaşcan, hükümetin eğitime verdiği önem kadar sağlık alanında da büyük adımlar attığına vurgu yaparak, "Bakanlığımız tarafından devlet hastanesine dönüştürülen bu hastanemiz, daha çok hizmet vermeye başlamıştır. Daha önce kuyruklar vardı ama artık yok. Değerli başhekimimiz göreve geldiğinden beri hastanedeki eksiklikleri gidererek, yeni cihazlarla iyi ve kaliteli hizmet vermek için çabalıyor. Bina eski olmasına rağmen, gözle görülür derecede hizmetler var. Hizmette dur durak yok. Biz sağlık sektöründe 'neler yapabiliriz? düşüncesindeyiz. Hükümetimiz eğitimin yanı sıra sağlık alanına da büyük derecede büyük önem vermektedir. Yeni kurulan cihazlarla kuşkusuz Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde daha iyi hizmetler verilecektir. Memleketimize hayırlı olsun" dedi.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. İzzet Korkmaz ise vatandaşlara modern şekilde daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını ifade ederek, "Gelişmiş tıp ürününün son model cihazları hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. Bunlar hastanemize katkı sağlayacaktır. Burada randevu vermeden çalışmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli ve iyi hizmet vermek için çalışıyor, elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Vali Yusuf Yavaşcan, protokol üyeleri ile birlikte MR Görüntüleme Merkezi'ni gezerek doktorlardan bilgi aldı.

Görüntüleme Merkezi'nde, MR, tomografi, mamografi, renkli doopler, USG ve sintigrafi bölümlerinin yer aldığı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 19:42:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?