4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Başarılı doktorlara takdir belgesi

AKÇAKALE'DE BAŞARILI DOKTORLARA TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl ilçe Devlet Hastanesi'nde çalışan başarılı 3 uzman doktora çalışma performanslarının yüksekliğinden dolay takdir belgesi verdi.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, ilçede eğitimden sonra ikinci önceliğin sağlık olduğunu söyledi. Kaymakam Aygöl, "Akçakale Devlet Hastanemizdeki doktorlarımızın tamamı büyük özveri göstererek çalışmaktadırlar. Hastanemiz bir yıl öncesine nazaran çok büyük değişimlere imza attı. 45 yıllık hastanemiz yıllar sonra gerçek anlamda hizmet vermeye başlamıştır. Artık devlet hastanemizden hep iyi haberler almaktayız. İlçeler arasında üçüncü büyük hastane olduk. Hastanemizde uzmanlarımız her gün yeni işlere imza

atmaktadırlar, bu da bizleri fevkalade sevindirmektedir. Devlet hastanemizde görülmemiş bir performans görmekteyiz. Bu çalışkanlık ve azim bizleri gururlandırmaktadır. Bizler de Kaymakamlık olarak bu gayretin altında imzası olan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Sümeyye Erdem, Kadın Doğum Uzmanı Yılmaz Şahin, Genel Cerrah Uzmanı Dr. Cem Gençay'a takdir belgesi ödüllendireceğiz. Uzman hekimlerimizin başarılarını kutluyor onları tebrik ediyorum" dedi.

Takdir belgesinin kendileri açısından büyük bir manevi değeri olduğunu ifade eden doktorlar, bu inceliğinden dolayı ilçe Kaymakamı Şefik Aygöl'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Şefik Aygöl başarılı 3 doktora takdir belgesini verdi.

AKÇAKALE'DE BAŞARILI DOKTORLARA TAKDİR BELGESİ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 11:47:05
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 14:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?