5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başarılı öğrencilere sürpriz hediye

BİRECİK'TE KİTAP OKUMA KAMPANYASI

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamı Ozan Balcı'nın talimatlarıyla yaz döneminde başlatılan ve Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen "Okuyoruz ve kazanıyoruz" adlı kitap okuma kampanyasına katılarak başarılı olan öğrenciler belirlendi.

Kitap okuma kampanyasına katılan öğrenciler içerisinde en çok kitap okuyan 3 öğrenci Kaymakam Ozan Balcı'nın makamında sürpriz hediyelerle ödüllendirildiler.

"Okuyor ve Kazanıyoruz" kampanyasında 124 adet kitap okuyarak birinci olan Muhittin Akalın'a bilgisayar, 89 kitap okuyarak ikinci olan Aynur Unurlu'ya fotoğraf makinesi, 83 kitap okuyarak üçüncü olan Türkan Yıldırım'a ise MP4 çalar hediye eden Kaymakam Balcı, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaymakam Balcı, tüm öğrencilerin iyi birer kitapsever olmasını dilediklerini ifade ederek, kitap okumanın öğrencilerin gerek derslerinde gerekse sosyal hayatlarında başarılarını arttırmak için önemli bir anahtar olduğunu söyledi. Balcı, "Birecik Kaymakamlığı olarak öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için çeşitli kampanyalar ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

BİRECİK'TE KİTAP OKUMA KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 10:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?