7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Başarılı öğrencilerin ödülü: Bilgisayar

Şanlıurfa Türk Telekom İl Müdürlüğü, 66 öğrenciye karne hediyesi olarak bilgisayar verecek. 

Şanlıurfa Öğretmenevi'nde düzenlenen törende bilgisayar almaya hak kazanan öğrencilere Türk Telekom onaylı belgeleri verildi. 

Belge töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom İl Yöneticisi Suat Soran,"Kurum ve Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa olarak yurt çapında yürütülen proje kapsamında başarılı olan 5 bin 470 öğrenciye teknoloji paketi hediye ediyor. Şanlıurfa'da ise en başarılı 66 orta öğretim öğrencisine, karne hediyesi olarak bilgisayar, modem ve ücretsiz 3 aylık 512/128 Kbps (3 Gb limitli) ADSL'den oluşan 'Son sürat teknoloji paketi' ödül olarak vereceğiz" dedi. 

Soran, sosyal sorumluluk anlayışıyla eğitim alanındaki yatırımlarına okullara internet bağlantısı yaparak başlayan Türk Telekom'un, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde 22 bin 500 okula ADLS bağlantısı yapıldığını söyleyerek, "Kurum, kuruluşunun 11. yılında 33 okul yatırmak için 75 milyon dolar kaynak ayırdı. Bu okulların 2 adeti Şanlıurfa ve Siverek'te yapılacaktır. Bugün yapmış olduğumuz belge töreninde bilgisayar almaya hak kazanan öğrencilere 1 Temmuz'dan itibaren evlerine bilgisayarlarını kurup teslim edeceğiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 17:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?