4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Başarılı temizlik işçilerine ödül

ŞANLIURFA BELEDİYESİ'NDEN BAŞARILI 30 TEMİZLİK İŞÇİSİNE ÖDÜL

Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde "Hizmet Alımı" yoluyla görevlendirilen toplam 500 personel arasında en başarılı 30 temizlik işçisine 100'er TL nakit para ödülü dağıtıldı.

Şehitlik Çamlık Restaurant'ta düzenlenen törende para ödülünü Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın elinden alan temizlik işçilerine ilginç bir o kadar sevindirici ödül ise Şehitlik Çamlık'ın İşletmecisi Bekir Yaşar'dan geldi.

Girişimci işadamı Bekir Yaşar, para ödülüne layık görülen 30 temizlik işçisine işletme tarafından 5 porsiyon kebap ve 1 tepsi künefe hediye edildiğini açıkladı. Ödülü sevinçle karşılayan işçiler istediği gün ve saatte kebap ve künefeleri Şehitlik Çamlık'tan gelip alabilecek.

Şanlıurfa'da görev yapan temizlik işçileriyle düzenlenen yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, temizlik işçilerine başta sosyal konut olmak üzere her yıl maaş iyileştirmeleri yapacakları konusunda söz verdi.

Temizlik işçilerine "Sizler benim evlatlarımsınız" diye hitap eden Başkan Fakıbaba, "Temiz bir Şanlıurfa için hep birlikte el ele verip çalışmalıyız. İşinizin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak Şanlıurfa temizlik konusunda Türkiye'de önemli bir başarı yakalamıştır. Bu başarının devam etmesi konusunda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Her ay 10 temizlik işçisine nakit para ödülünün yanı sıra ilginç ödüllerimiz de olacak. Sizleri kira öder gibi ev sahibi yapmak için

gerekli altyapı çalışmalarına başladık. İnşallah cüzi bir peşinatla sosyal konut projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Mesai içersinde gösterdikleri performans sayesinde işlerinde başarılı oldukları tespit edilen 30 temizlik işçisine nakit para ödülleri Başkan Fakıbaba tarafından takdim edildi.

Yemekte, 500 temizlik işçisine çorba, içli pilav, lahmacun ve künefe ikram edildi.

ŞANLIURFA BELEDİYESİ'NDEN BAŞARILI 30 TEMİZLİK İŞÇİSİNE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 10:18:03
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 20:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?