3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Başbakan Erdoğan Şanlıurfa'da

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ŞANLIURFA'DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, Başbakanlık uçağı ile İstanbul'dan Şanlıurfa'ya geldi.

Başbakanlık uçağı ile Şanlıurfa Uluslararası GAP Havaalanı'na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu eşlik ediyor. Başbakan'ı taşıyan uçağın inmesi sırasında helikopter ise havaalanı etrafında güvenlik uçuşu yaptı. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyeti, GAP'tan Sorumlu Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Şanlıurfa, Adıyaman ile çevre illerin Milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve protokol üyeleri karşıladı.

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın havaalanı gelişi sırasında çok yoğun güvenlik önlemleri alındı. Gazeteciler dahil olmak üzere bütün vatandaşlar araçlarından indirilerek tek tek arandı. Havaalanına gelen araçlar ise özel cihaz ve 'Panzer' isimli dedektör köpek tarafından kontrol edildi. Havaalanının etrafı güvenlik şeridi ile kapatıldı. Havaalanı çevresinde düzensiz park edilen araçlar çekiciler tarafından çekildi.

Başbakan Erdoğan, yoğun güvenlik önlemleri altında havaalanından ayrılırken, Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde düzenlenen "GAP ve Kadının Güçlendirilmesi Paneli"ne katılmak için DSİ 15. Bölge Müdürlüğü konferans salonuna hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 11:07:05
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 13:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?