5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başbakandan öğrenciye jest

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ Şehit Jandarma Komando Er Adnan Yasın İlköğretim okulunda okuyan 6.sınıf öğrencisi Esra Şekerci isimli kız öğrenciye dizüstü bilgisayar gönderdi.

6 Mart 2009 tarihinde bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Bulvarı önünde TOKİ tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim törenine katıldı. Törende ev sahiplerinin anahtarlarını dağıtan Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a TOKİ'den kura sonucu ev sahibi olan Mehmet Aziz Şekerci'ye evinin anahtarını teslim ederken yanındaki kızı Esra Şekerci, "Sayın Başbakanım derslerimi çalışamıyorum internete ihtiyacım var, bilgisayarım da yok sizden bir
bilgisayar istiyorum" dedi.


Küçük kızın isteğini geri çevirmeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, küçük kızla bir süre sohbet ettikten sonra yanındaki görevlilere kız öğrenciye en kısa sürede istediği bilgisayarın gönderilmesi talimatını verdi. Kız öğrencinin isteğini yerine getiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dizüstü bilgisayarı kız öğrenciye verilmek üzere Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'a gönderdi.
İstediği bilgisayara kısa süre içersinde kavuşan 6.sınıf öğrencisi Esra Şekerci'ye babasıyla birlikte geldiği Şanlıurfa Valiliği'nde dizüstü bilgisayarı Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan tarafından teslim edildi.

Çok mutlu olduğu gözlenen Esra Şekerci'ye bilgisayarını veren Vali Yusuf Yavaşcan, kendisine başarılar dileyerek çok çalışmasını istedi. Daha sonra konuşan Esra Şekerci "Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bilgisayara çok ihtiyacım vardı. Beni kırmayarak bu bilgisayarı gönderdi. Ayrıca Sayın Valimiz Yusuf Yavaşcan'a da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:46:54
Güncelleme :12 Mart 2009 Perşembe 18:55:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?