5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan, mahalle turunda

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında Haleplibahçe Mahallesi'nde incelemelerini sürdürürken, vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahalle gezileri sırasında Başkan Fakıbaba'nın önüne çıkan bedensel engelli bir vatandaş, kamulaştırılan evinin parasının kalan kısmını istedi.


Beraberinde daire müdürleriyle birlikte mahalle ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Başkan Ahmet Eşref Fakıbaba, "Bütün mahallerde olduğu gibi Haleplibahçe Mahallesi'nde de incelemelerimi sürdürüyorum. Şanlıurfa'da yaşanan sıkıntıları çözmek de bizim görevimiz. Hafta içi olduğu gibi hafta sonları da yetkili arkadaşlarımızla birlikte vatandaşımızın ayağına kadar giderek sorunları yerinde inceliyoruz. Yapılan hizmetler yine halkımızın parasıyla yapılıyor. Bunun için göreve geldiğimiz günde belirttiğimiz gibi bütün mahallerimize eşit bir şekilde bu hizmetleri dağıtıyoruz" dedi.

Şahsa değil toplum hizmeti verdiklerini belirten Fakıbaba, "Hiçbir zaman şahsa değil toplum yararına halkımızın ortak yararına olan konulara hizmet ediyoruz. Zamanla bütün sorunları çözeceğimize inanıyorum. 2008 yılını hizmette altın yıl olarak ilan ettik. 2008 yılı içerisinde sorunları çözeceğiz" diye konuştu.


Bu arada, Haleplibapçe Mahallesi'nde incelemelerini sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın önüne çıkan bedensel engelli bir vatandaş, bir süre önce Belediye tarafından 11 YTL'ye kamulaştırılan evinin kalan ödemesi olan 5 bin YTL'nin ödenmesi talebinde bulundu. Belediye Başkanı Fakıbaba'da kalan paranın ödenmesi için gerekli birime talimat verdi. Başkan Fakıbaba, "Her vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur. Elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mahallelinin sorunlarını dinliyoruz. Eksik yapılan işler veya yarım kalanlar varsa vatandaşlarımız sorunlarını bize bildirsinler. Amacımız halkımıza yardımcı olmak ve kentimize hizmet vermektir" dedi.

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 10:12:42
Güncelleme :12 Haziran 2008 Perşembe 10:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?