5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Arslan'dan destek çağrısı

TFF 2. Lig 5 Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanı Habip Arslan, vatandaşlara Şanlıurfaspor'a destek vermeleri çağrısında bulundu.

Kulüpte bir açıklama yapan Habip Arslan, herkesin galibiyet istediğini ancak destek konusunda herkesin geri durduğunu belirterek, "Herkes galibiyetten bahsediyor, ama iş desteğe gelince geri duruyorlar. Çok cüzi rakamlardayız. Yani Şanlıurfaspor için ortaya koyduğumuz bütçeye göre, almış olduğumuz mali destek yüzde 15, yüzde 20'lerden fazla. Özellikle kamu ve kuruluşlarda herhangi bir kıpırdama yok. Sayın valimizden özellikle çok büyük destek bekliyoruz" dedi.

Takım olarak lige iyi bir giriş yaptıklarını söyleyen Arslan, herkesin Şanlıurfaspor'a destek vermesi gerektiğine işaret ederek, "Ortada istikrarlı bir takım var. Bu takımı mutlaka desteklememiz lazım. Yani eğer biz birinci ligi hedeflemiş isek ve kent olarak istiyorsak, herkes üzerine düşeni yapması gerekiyor. Yani gerek sivil toplum kuruluşları, gerek kamu kurum ve kuruluşları, bu kentte yaşayan atanmış ve siyasilerin ile bu kentin kimliğini taşıyan herkesin Şanlıurfaspor'a destek olması gerekir. Bunun herkesin görevi olduğunu düşünüyorum. Yani hiç kimse bu kente nimet falan vermiyor" diye konuştu.

Kente olan borcu ödediklerini sözlerine ekleyen Arslan, "Biz kente olan borcumuzu ödüyoruz. Bu kent spor anlamında büyürse, iş adamımızın da ekmeği büyür. Dolayısıyla insanımızın ekmeği büyümüş olur. Bu mantıkla bakmak lazım ve Şanlıurfaspor'a yapılacak olan yardım herkese katları ile geri dönecektir. Dolayısıyla Şanlıurfaspor'a yapılacak yardımlar zarar değil, herkesin karınadır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 17:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?