5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Çiftçi öğrenci kermesinde

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Belde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yıl sonu etkinliği yapan Karaköprü ilköğretim okulu öğrencilerinin düzenlediği kermese katıldı.

Yaz tatili öncesi Şanlıurfa'da bir çok ilkokul ve liselerde çeşitli etkinliklerle kutlamalar yapılıyor. Karaköprü Beldesinin başarılı ilköğretim okullarından Karaköprü İlköğretim okulunda ise bugün öğrencilerin hazırlamış olduğu göz nuru el emeği ürünlerin satışının yapıldığı kermesin açılışı yapıldı. Açılışa katılan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, öğrencilerden daha büyük başarı beklediklerini söyledi. Başkan Çiftçi, "Eğitimin her aşamasına Belediye Başkanı olarak tam destek vereceğim. Başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğim" dedi.

Kermesin büyük bir titizlikle yapıldığını belirten Başkan Çiftçi, "Öğrenciler kendi emekleri kendi düşünceleri ile üretmiş oldukları el ürünlerini kermeste satışa sundular, çokta başarılar, onlarla bu heyecanı paylaştık. Çocuklarımız yetenekli, onları yetiştiren tüm öğretmenlere teşekkür ederim. Çocuklarımıza başlayacak olan yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini öneriyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 12:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?