5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Fakıbaba çalşmaları izledi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, icracı birim amirleri ve çalışanları ile kentin Hacı Bayram Mahallesi'ni gezdi.

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Fakıbaba, halkın dilek ve temennilerini dinledi.

Pazar günlerini dinlenmek yerine Eyyübiye bölgesine ayıran Belediye Başkanı Fakıbaba, Hacı Bayram Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Eyüp Peygamber Makamı karşısında yapımı tamamlanan parkı inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, diğer bölgelerde yürütülen belediyecilik hizmetlerini de yerinde inceledi. Hayati Harrani Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışmasını da denetleyen Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi olarak yakaladıkları başarıyı eşit hizmet anlayışına ve ihtiyaçlara yönelik hizmetlere bağladığını söyledi. Fakıbaba, yaptığı açıklamada, "İnsanları eşit sevince, insanların ihtiyaçlarına uygun hizmetler yürütünce, onları iyice dinleyince hizmetlerin nerede eksik ve yetersiz oluşunu anlıyorsunuz. Bunları takip edince başarı kendiliğinden geliveriyor" dedi.

Mahalle gezisini değerlendiren Fakıbaba, Hacı Bayram Mahallesi'nde yürütülen belediyecilik hizmetlerinin tamamlanmasının ardından muhtarla birlikte mahalleyi dolaştığını söyledi. Hizmetleri yerinde inceleyerek eksiklikler varsa onları not aldıklarını anlatan Fakıbaba, "Belediye olarak kentin her köşesinde hizmetlerimiz sürüyor. Görevimizin son anına kadar çalışmalarımız aynı titizlikle devam edecek" dedi.

Hacı Bayram Mahallesi Muhtarı Mustafa Tağmat ise açıklamasında, "5 yıldır muhtarlık görevini yürütüyorum. Bölgeye 5 yıldan bu yana yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Fakıbaba'ya, yardımcılarına ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu arada gezi boyunca Başkan Fakıbaba'dan bir an olsun ayrılmayan çocuklara, Fakıbaba'nın makam şoförü ve koruması tarafından şeker dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet atmaca IP: 78.186.118.xxx Tarih : 13.10.2008 17:36:29

böyle başkan her memleketin başına biz ondan razıyız allahta ondan razı olsun durmak yok yola devam.