5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Fakıbaba mahalle gezilerinde

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında kentin Esentepe, Ertuğrulgazi ve Veysel Karani mahallelerinde bir gezi yaptı. Mahalle sakinleri ve çocukların sevgi seli ile karşılanan Başkan Fakıbaba, gezi boyunca çocuklara oyuncak dağıttı.

Göreve geldiği günden bu yana mahalle gezilerini sürdüren Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, rutin mahalle gezilerini sürdürüyor. Sabah saatlerinde ilk olarak kentin Esentepe mahallesini gezen Başkan Fakıbaba, daha sonra sırasıyla Ertuğrulgazi ve Veysel Karani mahallelerini gezdi. Çocukların sevgi seli ile karşılaşan Başkan Fakıbaba, aracında taşıdığı oyuncaklardan çocuklara dağıttı. Başkan Fakıbaba'dan oyuncak aldıkları için oldukça mutlu oldukları gözlenen çocuklar, birer hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Şanlıurfa Belediyesi olarak kentin tüm semtlerinde belediyecilik hizmetlerini büyük ölçüde tamamladıklarını ifade eden Başkan Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında halkla bir araya geldiklerini söyledi. Fakıbaba, "Göreve geldiğimiz günden bu yana mahalle gezilerimiz düzenli olarak sürüyor. Gezilerde halkla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyoruz. Halkın belediyemize olan teveccühü bizleri gerçekten mutlu ediyor. Her platformda ifade ettiğimiz gibi Şanlıurfa, Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 15:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?