5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Fakıbaba sorun dinledi

BAŞKAN FAKIBABA ESNAF SORUNLARINI DİNLEDİ

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) toplantıları kapsamında ŞUTİM Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Dernek Başkanı Faruk Akbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Belediye encümen toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ŞUTİM esnafının sorunları masaya yatırıldı ve korsan satışlarla mücadele yolları arandı. Şanlıurfa Belediyesi olarak STK'larla haftada 2 kez bir araya geldiklerini belirten Başkan Fakıbaba, "Belediye olarak bu şehri STK'larla birlikte yönetiyoruz. Onların fikirleri bizler için çok önemli. Bu doğrultuda ŞUTİM Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Dernek Başkanı Faruk Akbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldik. ŞUTİM'de yaşanan sorunların yüzde 70'ini çözmüş durumdayız. Ancak yaşanan bir iki soruna da acilen çözüm bulmanın gayretini sarf ediyoruz. ŞUTİM'de yaşanan en önemli problem korsan satış problemidir. Şanlıurfa Belediyesi olarak korsan sebze ve meyve satışına asla müsaade etmeyeceğiz. Başka illerden kaçak yollarla kente sokulan korsan mallar gerek kalite açısından gerekse de sağlık açısından büyük tehdit oluşturmaktadır" dedi.

Vatandaşları korsan malları satın almamaları konusunda uyaran Fakıbaba, "Şanlıurfa Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Ancak vatandaşlarımızın da bu konuda bize yardımcı olmaları gerekir. Kalitesiz ve insan sağlığını tehdit eden ürünlerden kesinlikle satın almasınlar" diye konuştu

BAŞKAN FAKIBABA ESNAF SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 13:26:00
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 14:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?