5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Fakıbaba'nın mahalle gezileri

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında kentin Haleplibahçe semtini gezdi.

Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Ubeyit Arıcı ve bazı birim amirleri ile birlikte Haleplibahçe Mahallesini gezen Başkan Fakıbaba, burada mahalle sakinleri ve esnaflarla bir süre görüştü.

Haleplibahçe Mahallesi'nde belediyecilik hizmetlerinin büyük oranda tamamlandığına dikkat çeken Başkan Fakıbaba, hizmetlerin yürütülmesinde büyük emek sarf eden belediye çalışanlarına ve Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Ubeyit Arıcı'ya teşekkür ettiğini kaydetti.

Başkan Fakıbaba, "Belediye birim amirlerine ve Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Ubeyit Arıcı'ya gerçekten teşekkür ediyorum. 4 yıl öncesinde içler acısı bir durumda olan Haleplibahçe'nin bugün modern bir semt görünümüne kavuşturulması bizleri mutlu etmektedir. Birim amirlerimiz ve mahalle muhtarımız ile birlikte bugün semtimizi gezdik. Herhangi bir sorunun bulunmadığını gözlemledik. Haleplibahçe artık yaşanılacak bir mekan haline geldi. Bunun yanı sıra Haleplibahçe Mahallesinde inşası süren çorba evi ve taziye evi en kısa sürede hizmete açılacaktır" dedi.

Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Ubeyit Arıcı ise, hiçbir dönemde arzuladıkları hizmete kavuşamadıklarını, ancak Başkan Fakıbaba ile birlikte istedikleri hizmet kalitesine ulaştıklarını ifada etti.

Ubeyit Arıcı, "20 yıldır Haleplibahçe'de muhtarlık yapıyorum. Bu süre zarfında birçok belediye başkanı ile birlikte görev yapma fırsatım oldu. Ancak bugüne kadar Başkan Fakıbaba dönemi hariç, hiçbir dönemde arzuladığımız hizmetlere kavuşamadık. Bu konuda mahalle sakinleri adına bende Belediye ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 15:34:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?