5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Fakıbaba'ya destek mitingi

29 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini açıklayan ve hemen hemen tüm mesaisini Şanlıurfalılara ayıran Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba için, mahalleli destek mitingi düzenledi.

Bamyusuyu Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir, öncülüğünde açık bir otopark alanında sağanak yağışa aldırmadan düzenlenen mitinge katılan Bağımsız Belediye Başkan adayı Fakıbaba, vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Özellikle bayanların ve çocukların yer aldığı mitinge 300'e yakın kişi katıldı.

Bamyasuyu Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Fakıbaba, yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi aktarırken, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Sağanak yağış altında otopark alanını dolduran yüzlerce vatandaş, Başkan Fakıbaba'ya duyduğu sevgiyi attıkları sloganlarla gösterdi.

"Fakıbaba Başkan Olacak", "Birecik'te Doğdu, Urfalı oldu, helal olsun sana Fakıbaba", "Fakıbaba sen bizim her şeyimizsin" sloganları atan mahalleli, Başkan Fakıbaba'ya sevgi gösterisinde bulundu.

Mitinge, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fakıbaba'nın yanı sıra Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kayacan, eski milletvekili Niyazi Yanmaz, Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi adayı Osman Arslan ve partililer katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 13:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre türk IP: 81.213.167.xxx Tarih : 27.03.2009 17:38:57

AKP GERÇEK YÜZÜNÜ BİR DAHA GÖSTERMİŞ OLDU.FAKIBABA SEN NERDE OLURSAN BİZDE ORDA OLACAĞIZ HEP SENİN ARKAN DA OLACAĞIZ ŞİMDİDEN BAŞKANLIK HAYIRLI OLSUN BAŞKANIM