5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Fakıbaba'ya destek yağıyor

Şanlıurfa'da bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı belediyede ziyaret ederek, çalışmalarına tam destek verdiklerini söylediler.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda bir araya gelen ve aralarında Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi, Kuyumcular Odası, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Kasaplar Odası, Fırıncılar Odası ve Manifaturacılar Odası başkanlarıyla temsilcilerinden oluşan grup, Başkan Fakıbaba ile fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya bazı meclis üyeleri de katıldı.

Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'nın her geçen gün layık olduğu yere doğru emin adımlarla ilerlediğini belirterek, bu amaçta kendilerine destek olan tüm kesime minnettarlık duyduklarını kaydetti.

Fakıbaba, "Genelde sivil toplum örgütleri ile bir araya gelme teklifi belediyemiz tarafından yapılmaktaydı. Ancak bu kez teklifin sivil toplum kuruluşlarından gelmesi bizleri oldukça sevindirdi. Aralarında bazı belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bulunan grupla gerçekleştirdiğimiz toplantı beni oldukça mutlu etmiştir. Toplantıda Şanlıurfa Belediyesine ve Belediye Başkanı Fakıbaba'ya duydukları güveni ve verdikleri desteği ifade eden tüm başkanlarıma ve meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki başarı yalnızca bir kişinin başarısı değil, herkesin ortak yakaladığı başarıdır. Belediyemiz yakaladığı belediye başkanı, başkan yardımcıları, müdürleri ve personeliyle birlikte yakalamıştır. Bu başarıda ayrıca halkımızın, belediye meclis üyelerinin, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, vilayet ve üniversitenin payı da göz ardı edilemez. Umarım bu dayanışma devam eder" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 14:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?