5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan Fakıbaba'ya teşekkür ziyareti

Şanlıurfa Eyyüpkent El Sanatları Merkezi'nden bir grup kursiyer, Eyüp Kent Mahalle Muhtarı Fuat Balcı ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe'ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

4 yılı aşkın süredir Eyyüpkent Mahallesinde yürütülen belediyecilik hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade etmek amacıyla böyle bir ziyarete ihtiyaç duyduklarını kaydeden Eyyüpkent Mahalle Muhtarı Fuat Balcı ve merkez kursiyerleri, hizmetlerinden ötürü Başkan Fakıbaba'ya bir şükran plaketi sundular.
Başkanlık makamında bir konuşma yapan Eyyüpkent Mahalle Muhtarı Balcı, "Başkanımız Fakıbaba'ya ve Yardımcısı Yücetepe'ye mahallemize sağladıkları hizmetlerden ötürü mahalle sakinleri adına minnettarlık duyuyorum. Fiziki belediyecilik hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilikte büyük önem taşıyan Eyyüpkent El Sanatları Merkezinin açılmasıyla birlikte bölgemizin kadınları eğitim, sağlık, ekonomi gibi konularda kendilerini daha iyi bir şekilde yetiştirme imkanı bulmuşlardır. Bizlere bu imkanı sunan Şanlıurfa Belediyesi'ne tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Kursiyer bayanlar ise yaptıkları konuşmalarda Eyyüpkent El Sanatları Merkezinde okuma-yazma öğrendiklerini, el becerileri kazandıklarını ve böylelikle ekonomik yönden aile bütçesine katkı sağladıklarını söylediler.

Belediye Başkanı Fakıbaba ise Mahalle Muhtarı Fuat Balcı ve kursiyer bayanlara ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu aktardı ve teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 10:37:46
Güncelleme :1 Ağustos 2008 Cuma 10:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?