5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan kursiyerlerle bir araya geldi

Şanlıurfa Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (SEM) Tekstil Kursu'na devam eden 55 kursiyer, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Eşi Gül Fakıbaba'nın katılımıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltı öncesinde atölyeleri gezen Başkan Fakıbaba ve eşi Gül Fakıbaba, kursiyerlerin el emeği göz nuruyla ortaya koydukları tekstil ürünlerini birer birer inceleyerek, bu ürünlerin belediye öncülüğünde düzenlenecek olan kermeslerle pazarlanabileceğini kaydetti.

Sürekli Eğitim Merkezi'nde bir açıklama yapan Başkan Fakıbaba, gençlere çeşitli meslek dallarında kurslar açtıklarını ve bu kursları başarılı bir şekilde bitirenlere iş imkanı sunduklarını söyledi. Fakıbaba, "Sürekli Eğitim Merkezi'nde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyorum. Özellikle burada açılan kurslara büyük rağbet gösteren pırıl pırıl gençlerimiz var. Gençlerimizin bu merkezde beceri kazanmasında büyük emekleri olan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu merkezde 110 gencimizi mezun ettik. Şu anda 55 kursiyerimiz bulunmakta. Ayrıca 'Taş Oymacılığı' kursunda ise 25 kursiyerimiz mevcut. Şanlıurfa Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin ne denli önem arz ettiğini çok iyi biliyoruz" dedi.

Sürekli Eğitim Merkezi'ndeki kahvaltıya, Başkan Fakıbaba ve eşi Gül Fakıbaba'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Özel Kalem Müdürü Mehmet Kapaklı, Sosyal APK Çalışanı Meral Sepetçioğlu ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Sürekli Eğitim Merkezi Giyim Öğretmeni Süheyla Mızrakçı Başkan Fakıbaba'ya günün anlam ve önemini ifade eden bir nakış tablosu hediye etti. Tabloyu kabul eden Başkan Fakıbaba, Mızrakçı'ya teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 14:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?