5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan mahalle toplantısında

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindeki belediye amirleri ile birim sorumluları, Süleymaniye semtinde gezi ve incelemelerde bulundu.
Haftalık mahalle gezileri kapsamında düzenlenen denetlemede, Başkan Fakıbaba, Süleymaniye mahallesinde yürütülen belediye hizmetlerini yerinde inceledi.

Süleymaniye Mahallesi sakinlerinin zaman zaman ilgisi ile karşı karşıya kalan Fakıbaba, Şanlıurfa halkına hizmet etmenin gurur verici bir olay olduğunu ifade etti.

Süleymaniye mahallesinde düzenlenen gezi sırasında mahalle genelindeki rutin temizlik hizmetlerine dikkat çeken Belediye Başkanı Fakıbaba, temizliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu'na, müdür yardımcılarına ve temizlik personeline teşekkür ettiğini kaydetti.

Belediye Başkanı Fakıbaba, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hedeflerimiz arasında yer alan temizlik konusunda çok titiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir sloganla yola çıktık. Temizlik hususunda Şanlıurfa'yı Türkiye'de örnek gösterilecek bir şehir konumuna getirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Süleymaniye mahallesinde düzenlenen mahalle gezisinde sokakların ve caddelerin pırıl pırıl olduğunu gözlemledik. Temizlik konusunda başarılı hizmetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Temizlik Müdürüme, yardımcılarına ve temizlik personellerine teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 18:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?