5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan'dan bayram mesajı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajda herkesin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramın refah ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. 

Başkan Fakıbaba, yayınladığı mesajda, "İdrak edeceğimiz Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Böyle bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Başta halkımızın daha sonra tüm belediye çalışanlarımızın aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini diliyor, bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyorum" dedi. 

OLUMSUZLUĞA MEYDAN VERİLMEYECEK
Şanlıurfa Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde herhangi bir olumsuzluğa sebep verilmemesi için kurban alımı, satışı ve kesimi konusunda öngörülen kuralla riayet edilmesi konusunda halkı uyardı. 

Belediye Başkanlığı Basın Bürosundan yapılan açıklamada, insan sağlığı ve çevre kirliliği ile ilgili herhangi bir olumsuzluğa yol açılmaması amacıyla Belediyemiz tarafından açıklanan kurbanlık alım, satış, kesim yerleri konusundaki kurallara riayet edilmesini aksi takdirde kurallara uymayanlar hakkında çeşitli cezai müeyyideler uygulanacağı bildirildi. 

Şanlıurfa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı boyunca vatandaşların olabildiğince sağlıklı bir ortamda bayram geçirebilmeleri için 4 gün 24 saat görev yapacağı belirtildi. 

Bayram süresince kurbanlıkların kaçma olasılığı göz önünde tutularak her gün 2 kişiden oluşan ekipler, kaçan büyükbaş hayvanlara en kısa sürede müdahale edecek. Vatandaşlar, her türlü şikayet ve taleplerini ALO 153 nolu telefonlardan Beyaz Masa'ya iletebilecekler.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 16:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
urfalı bir vatandaş IP: 88.252.120.xxx Tarih : 7.12.2008 23:42:26

sayın başkanım urfaya yaptığınız hizmetler için sonsuz teşekkürler.Urfanın size çok ihtiyacı var