5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkandan mahalle ziyareti

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında kentin Sırrın Mahallesini gezdi.

Belediye birim amirleri ve Sırrın Mahalle Muhtarı Temir Budak ile birlikte Sırrın Mahallesini gezen Başkan Fakıbaba, burada vatandaşlarla görüştü.

Sırrın Deresinde gerçekleştirilen temizleme çalışmalarının ardından deredeki son durumu inceleyen Fakıbaba, mahallede yürütülen diğer belediyecilik hizmetleri hakkında birim amirleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Fakıbaba, çocukların futbol sahası istemine ise imkanlar ölçüsünde destek vereceklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 12:29:49
Güncelleme :16 Mayıs 2008 Cuma 12:32:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat öztemur IP: 88.231.150.xxx Tarih : 16.05.2008 20:00:51

Kayseriliyim. Yıllarca Şanlıurfa'da kalmış, orada yaşamış ve Şanlıurfa'nın gerek ticari gerekse sosyal hayatını paylaşmış bir vatandaş olarak hemen her gün şehrimizle ile ilgili haberleri takip etmeye, gelişmeleri izlemeye çalışıyorum. Son olarak 2008 yılbaşını Şanlıurfa'da geçirdim. Her yıl birkaç defa ziyaret etiğim Şanlıurfa'da yaşanan gelişmeleri hayranlıkla izliyorum. Sayın Başkanımız Dr Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında çalışan bütün belediye çalışanlarını ve emeği geçen herkesi yapılan projeler, hayata çıkarılan eserler, alt geçitler, üst geçitler kısaca bütün çalışmalardan dolayı takdir ediyor halkımız adına şükranlarımı sunuyorum. Ancak çalışmaları takdir ederken de belirtmeden de geçemiyorum ki; bu eserlerin birçoğunun altyapı çalışmalarını yürüten, projelere imza atan, şehircilik anlayışı ile gerçekten Şanlıurfa'nın yüzünü güldüren değerli insan Sayın Fikri Sözen Bey'in katkılarını da göz ardı etmemek lazım. Burdan açıkyüreklilikle söylüyorum ki Sayın Fikri Sözen; tüm çalışmalarınız için Şanlıurfa size minnettardır. Tüm Şanlıurfa halkı adına sizlere şükranlarımı sunuyorum.