5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkan'dan örnek davranış

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, gönderilen çiçekleri Damla Özgereksinimliler Derneği'ne bağışladı.

Akçakale ilçesine yeni seçilen Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, kendisine gönderilen tebrik çiçeklerini engellilere katkı sağlamak amacıyla Damla Özgereksinimliler Derneği'ne hibe etti. Başkan Ayhan, ilçedeki engellilere katkı amacı ile gönderilen çiçekleri Damla Özgereksinimliler Derneği'ne hediye ettiğini belirterek, "Bana gelen tebrik çiçeklerini özürlü kardeşlerime hediye ettim. Bir nebze de olsa bu özürlü kardeşlerime bir katkı sağlamak istedim. Bundan sonraki dönemlerde de özürlü kardeşlerimin sürekli yanlarında olmaya devam edeceğim" dedi.

Damla Özgereksinimliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Efeakdoğan ise, Belediye Başkanlığı'na seçilen Abdulhakim Ayhan'ın bu inceliğinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Efeakdoğan, "Sayın Başkanımız Abdulhakim Ayhan, bu tutum ve davranışıyla bizleri çok sevindirmiştir. Başkanımızın özürlü kardeşlerimize duyarlılığını çok yakından bilmekteyim. Kendisine bu örnek davranışından dolayı derneğimiz ve özürlü kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum. Bize hibe edilen bu çiçekleri satarak elde edilen
para ile engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 15:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?