5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkandan tıp bayramı mesajı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bütün bir tarih boyunca insanoğlunun yaşam kalitesini doğrudan etkileyen gelişmelere bakıldığında, bunların öncelikle tıp alanında kaydedilen gelişmeler olduğunu kaydetti.

Fakıbaba, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, yeryüzünde daha iyi bir yaşam sürme arayışlarının en önemli umut kaynağının daima tıp bilimindeki ilerlemeler olduğuna dikkati çekti. Fakıbaba, tıp camiasının hem bu incelemelere katkıda bulunduğunu hem de yaşanan hızlı gelişmelerin dışında kalmamak için gayret gösterdiğini ifade etti.

Fakıbaba artan sağlık sorunları ve hayat kalitesini düşüren hastalıklara karşı her gün küresel ölçekte yankı bulan gelişmeler ve yeniliklerle mücadele eden tıp bilimine ve camiasına çok şey borçlu olduğunu belirterek, "Meslektaşlarım çok kutsal ve ağır bir görevi yerine getirmektedirler. Bu mesleğin sevabı düşünüldüğünde yapılan görevinin azizliği ortaya çıkmaktadır. Tüm Meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Zor ve meşakkatli bir görev icra ediyorlar. Ancak temelinde insana hizmet olduğundan kutsal bir görev. İnsana hizmet etmiş olmanın mutluluğu bu görevin yükünü önemli ölçüde hafifletiyor. Ben bütün doktorlarımıza ve tıp çalışanlarına başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 13:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?