5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Başkanın sabah toplantıları

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, toplu taşımada yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması amacıyla düzenlediği sabah toplantılarını sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde, kentin Sırrın semtinde bulunan halk otobüsçülerine ait son durağa giden Başkan Fakıbaba, halk otobüsü şoförleriyle kahvaltı yaptı ve bir süre sohbet etti. S.S. 17. Nolu Sırrın-Karaköprü Kooperatifi Başkanı Ali Üçbudak ve beraberindekiler tarafından karşılanan Başkan Fakıbaba, minibüsçülerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltıya, Başkan Fakıbaba'nın yanı sıra Ulaşım Hizmetleri Müdürü M.Emin İzol, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, Zabıta Müdürü Mahmut Tek, Fen İşleri Müdür Vekili Nazif Küçük ve diğer belediye birim sorumluları katıldı.

S.S. 17. Nolu Sırrın-Karaköprü Kooperatifi Başkanı Ali Üçbudak, sabah kendileri ile bir araya gelerek toplu taşımada yaşanan sıkıntıları konuşan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya minnettarlık duyduklarını belirterek, yaşanan sorunları başkana ilettiklerini ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inandığını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 14:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?