5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bayan kursiyerlerin sinema keyfi

ŞANLIURFA'DA BAYAN KURSİYERLERİN SİNEMA KEYFİ

Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi'nde kurs gören bayan kursiyerlere Şanlıurfa Belediyesi tarafından "Neşeli Hayat" adlı sinema filmi izlettirildi.

Göç Alan Kentlerde Ekonomik ve Sosyal Entegrasyon Projesi (EKOSEP) kapsamında Süleymaniye Mahallesi'nde yaptırılan Meslek Edindirme Merkezinde çeşitli meslek dallarında kurs gören bayanlar sinemayla tanıştılar.

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı televizyon programıyla ün yapan Mutfak Oyuncularının rol aldığı "Neşeli Hayat" filmini ilgiyle izleyen Şanlıurfalı kursiyer bayanlar, bu imkanı kendilerine sunan Şanlıurfa Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini belirttiler.

Bazı bayan kursiyerler, ilk kez sinemaya gelme imkanı yakaladıklarını belirterek, "Bugüne kadar hiç sinemaya gelme imkanım olmadı. Sinemayı çok merak ediyordum. Şanlıurfa Belediyesi'nin sayesinde ilk kez sinemaya geldim ve film izledim. Gerçekten çok mutluyum bize bu fırsatı sunan Belediye Başkanımız Fakıbaba'ya ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi Süleymaniye Meslek Edindirme Eğitim Merkezi'nde açılan kurslar sayesinde kent merkezinde sosyal kalkınmanın gerçekleştirilmesi ve sosyal refahın artırılması, yoksulluk, göç, işsizlik, kentleşme gibi sosyal sorunların giderilmesi amaçlanıyor.

ŞANLIURFA'DA BAYAN KURSİYERLERİN SİNEMA KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 15:46:03
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 16:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?