5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bayan Vekil gazetecilerle buluştu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki basın mensupları ile bir araya geldi.


Yıldız Sarayı Konuk Evi'ne gelen basın mensupları Akçakale ilçesinin sorunlarını bayan vekile aktardı. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda ilçenin sorunları dile getirilerek, çözüm yolları arandı. Toplantıya katılan basın mensupları, özellikle ilçede eğitim konusundaki eksikliklerin giderilmesi, sınır kapısının daha aktif çalıştırılması, yapılması planlanan meslek lisesinin yapılması ile hayata geçirilmesi gereken bazı sosyal projeleri vekil Özyavuz'a aktardı.
İlçenin sorunlarını dinleyen bayan vekil, basın mensupları ile bir araya geldiğinden dolayı mutlu olduğunu kaydederek, sorunların basın gözüyle aktarılmasının farklı olduğunu ve basının konulara bakış açısını önemsediğini söyledi. Özyavuz, toplantıda şunları söyledi:


"Akçakale ilçesindeki basın mensupları çok aktif ve sorunlara hakım olması çok sevindirici. Sizler gördüğüm kadarıyla sadece basın mensubu değil aynı zamanda duyarlı bir vatandaş olarak da sorunlara yaklaşımınız var. Basın mensupları ile bilgi alış verişinde bulunmak, olaylara farklı bir pencereden bakma fırsatı verir. Sizlerle paylaştığımız konular tabi ki önemli konulardır. Bizler toplumun sorunlarını bilmek ve çözmek üretmek durumundayız. Akçakale ilçesinin başta eğitim, sağlık, istihdam, yol ve vatandaşla ilgili sorunları en iyi bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Hükümet olarak sosyal devlet anlayışı ile yola çıkarak sorunları ivedilikle çözüp vatandaşı rahatlatmaya çalışıyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 12:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?