5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bayan vekilden başhekime destek sözü

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, 500 Yataklı Devlet Hastanesi'nin eğitim ve araştırma hastanesi olması konusunda Başhekim Op.Dr. Ahmet İnan'a destek sözü verdi.


Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, hastanenin yoğun bakım ünitesi, ameliyathaneleri ve polikliniklerinde incelemelerde bulundu. Özyavuz, hastanede müşahede altında bulunan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İncelemeleri sırasında Başhekim Op. Dr. Ahmet İnan'dan bilgi alan bayan vekil, vatandaşların da sorunlarını dinledi. Milletvekili ayrıca inşaatı devam eden acil servisteki çalışmaları inceledi.


Hastanedeki incelemelerinin ardından soruları yanıtlayan AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, "Hastanemiz Şanlıurfa'nın en modern hastanesi. Başhekimimiz burayı gerçekten çok güzel bir duruma getirmiş. Hastanemizi gezerken tüm hastalara tek tek sorduk. Hastaneden ve yönetimden çok memnunlar. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir hastane oluşturdukları için hastane başhekimimiz Ahmet İnan bey olmak başta üzere tüm çalışanları kutluyorum" dedi.


Hastanenin fiziki durumu ile ilgili Özyavuz'a bilgi veren Başhekim Op. Dr. Ahmet İnan ise, hastanenin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hastanesi konumunda olduğunu belirterek günde yaklaşık 3 bin hastaya baktıklarını söyledi. Acil serviste tedavi edilen günlük hasta sayısının 450 kişi olduğunu, bunun yanında çeşitli branşlarda günde 32'ye yakın ameliyat yapıldığını kaydeden İnan, amaçlarının vatandaşa iyi hizmet etmek olduğunu ifade etti.


Başhekim ayrıca hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi olması gerektiğini, bundan dolayı da AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'dan destek beklediklerini söyledi. Özyavuz ise devlet hastanesinin bir an önce eğitim ve araştırma hastanesi olması için tüm gayreti göstereceklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 16:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?