5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bayanlar için sıra günü

Şanlıurfa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ferahkent ve Eyüpkent El Sanatları Merkezi'ndeki kursiyerler ve ailelerine, Şehitlik Çamlık'ta bir sıra günü düzenlendi. Yemekte kursiyerler yöresel türküler eşliğinde halay çekip, gönüllerince eğlendiler.

Şehitlik Çamlık işletmecisi Bekir Yaşar'ın sponsorluğunu üstlendiği sıra gününde, Şanlıurfa Belediyesi Konservatuar Birimi Sıra Gecesi ekibi, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Sıra gününe, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, eşi Gül Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Ayşe Göncü, Eyüpkent Mahalle Muhtarı Fuat Balcı, Beyaz Masa Sorumlusu Nihal Atilla, El Sanatları Merkezi'nde kurs veren hocalar, merkez sorumluları, kursiyerler ile aileleri katıldı.
Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği yemekte, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile eşi Gül Fakıbaba salona girişlerinde kursiyerler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Sıra Günü'nde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fakıbaba, "Şanlıurfa Belediyesi olarak bizler birer aileyiz. Sizler benim evlatlarımsınız. Hepinizin yaptığı işlerde çok büyük emekleri var. İnşallah her geçen yıl bu projelerimizi daha da geliştireceğiz. Hep birlikte daha güzel işler yapacağız. Gerek mikrokredi üyeleri olsun gerek El Sanatları Merkezi kursiyerleri olsun gerekse de diğer bayanlarımızın her türlü ihtiyaçlarına imkanlar ölçüsünde yanıt verebilmek için ben ve eşim Gül Fakıbaba büyük gayret sarf ediyoruz. İnanıyorum ki sizler şuanda yakaladığımız başarıda büyük rol oynuyorsunuz. Sizlerin eğitimi, sağlığı gibi konularda eğitimleri bizler için çok önemlidir. Bu organizasyonda emeği geçen Bekir Yaşar'a, eşime, el sanatları merkezi sorumlularına ve Sosyal APK çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Fakıbaba, etkinliğin düzenlenmesinde sponsorluk yapan Şehitlik Çamlık İşletmecisi Bekir Yaşar'a bir şükran plaketi sundu.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 18:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?