5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bayi açılışında mankenler geçidi

OTOMOTİV BAYİ AÇILIŞINDA MANKENLER GEÇİDİ

Şanlıurfa'da bir otomotiv bayisinin açılışına manken Nilay Dorse, Eva Maya ve Çeçilya katılınca, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Renault Otomobil bayisinin açılışına, Vali Nuri Okutan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, işadamları, mankenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Nilay Dorse, Eva Maya ve Çeçilya mini elbisesiyle arabanın üzerine otururken görevlilerden poşu istedi. Poşuyu bacaklarına örterek arabanın üzerine çıkan Nilay Dorse daha sonra poşuyu kaldırarak basın mensuplarına poz verdi.

Açılışa katılan Vali Nuri Okutan yaptığı konuşmada, "Aslında Şanlıurfa, geçmişine baktığımızda birçok güzellikler üretmiş, değerler üretmiş zenginlikler üretmiş. Bugün bütçemize giren Halil İbrahim bereketi, Halil İbrahim sofrasının üretildiği yer bu coğrafya bu topraklar. Etrafımıza baktığımız zaman her yerde bereket fışkırıyor. Yeni açılan servis sahiplerini tebrik ediyorum" dedi.

Firmanın Genel Müdür Yardımcısı Ferit Habiboğlu, "Bugün Fırat Otomotivin açılışı vardı. Fırat Otomotiv Renault Şanlıurfa yetkili satıcısıdır. 10 yeni Renault modeliyle satış hayatına devam etmektedir. Renault Şanlıurfa pazar bayı yüzde 25 seviyelerinde olan binek pazarının lideri bir markadır. Bugün de dostlarımızla, arkadaşlarımızla bu mutlu günümüzü paylaştık. Renault Şanlıurfa için 40 yıllık bir markadır" diye konuştu.

Gazetecilere açıklama yapan Manken Nilay Dorsa, "Mutlu gruba ve Fırat Otomotive inşallah ayağımızda uğurlu gelir. Son yaşanan krizde özellikle bol bol satış yaparlar. Çok uygun fiyatlara satış yapılıyor. Bu yüzden herkesin rahatlıkla alabileceği çok şık modeller var. Bu arada Şanlıurfa'ya geldiğimizden çok mutluyuz. Şanlıurfa inanılmaz şahane bir yer. İlerleyen saatlerde Balıklıgöl'e gitmeyi çok istiyorum" diye konuştu.

Manken Eva Maya ise, Şanlıurfa'yı çak beğendiğini söyleyerek, "Bu Şanlıurfa'ya ikinci gelişim. İlk gelişim Dekodizaynin programı için gelmiştim. İkinci gelişimde Renault Şanlıurfa bayisinin açılışı için geldim. Renault güzel bir araba herkese tavsiye ediyorum" dedi.

Bu arada vatandaşlar mankenleri cep telefonlarına kaydedilmek için yoğun çaba sarf etti.

OTOMOTİV BAYİ AÇILIŞINDA MANKENLER GEÇİDİ
OTOMOTİV BAYİ AÇILIŞINDA MANKENLER GEÇİDİ
OTOMOTİV BAYİ AÇILIŞINDA MANKENLER GEÇİDİ
OTOMOTİV BAYİ AÇILIŞINDA MANKENLER GEÇİDİ
OTOMOTİV BAYİ AÇILIŞINDA MANKENLER GEÇİDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 16:38:03
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 23:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?