5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Baykal büyük tehlike atlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde tekne turu sırasında tehlike atlattı. Baykal'ın bindiği tekne aşırı ağırlıktan su alınca kısa süreli panik yaşandı.

Özel uçakla Adıyaman Atatürk Havaalanı'ndan Şanlıurfa'ya gelen Baykal, GAP Havaalanı'ndan karayolu ile Halfeti ilcesine geçti. 29 Mart yerel seçimlerini kazanan Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir'i makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Baykal, daha sonra tekne turuna katıldı.

Baykal ve beraberindeki heyetin bindiği tekne, aşırı ağırlık nedeniyle hafif şekilde yan yattı. Teknenin su alması üzerine görevliler ve partililer uyarılarda bulunarak, teknenin boşaltılmasını istedi. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından teknedeki sular boşaltıldı. Teknede bulunan Baykal ve beraberindeki heyetin çorapları ıslandı.

Şanlıurfa gezisinde Baykal'a, Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Mustafa Özyürek, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özpolat, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici ve Adıyaman Milletvekili Şevket Köse eşlik ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 23:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?