2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Bayram faciası: 7 ölü

Şanlıurfa'da yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 7 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 11:00’da Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre; 63 FK 866 plakalı yolcu minibüsü karşı yönden gelen Cemal A. yönetimindeki 63 SE 277 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, aynı aileden olan Necla K. Cemal. A. Cemile K. İbrahim K. Halil K. ile kimliği belirsiz 2 bebek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan yaklaşık 12 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu saatte meydana gelen kazada trafik ekipleri ve jandarma yolu açmak için büyük çaba sarf etti.

YAKINLAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan, ölen ailenin yakınları kaza yerine akın etti. Cesetlerin yanına giden akrabalar, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Polislerin ve olay yerindeki vatandaşların güçlükle sakinleştirdiği yakınlarını, yoldan geçen başka sürücüler teskin etti.
Yerde duran cesetler daha sonra olay yerine getirilen cenaze araçlarındaki tabutlara konularak kaldırıldı

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2013 Çarşamba 13:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?