5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Baz istasyonundan atlamak istedi

Şanlıurfa'da, işsiz kaldığı öne sürülen bir şahıs, baz istasyonuna çıkarak intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 12.00 sıralarında Sırrın Mahallesi'nde bulunan baz istasyonunda gerçekleşti. Söz konusu mahallede ikamet eden Mustafa K. (25), işsiz kaldığı gerekçesiyle baz istasyonu direğine çıkarak intihara teşebbüs etti. Mahalle sakinleri olayı şaşkınlıkla izlerken, olay yerine gelen polis, genci aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerine gelerek tüm önlemleri aldı.
İşsiz kaldığı gerekçesiyle intihar etmek istediğini söyleyen şahıs, polislerden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın gelmesini istedi. Polisler Belediye Başkanı'nın il dışında olduğunu söyleyince şahıs bu defa Vali Yusuf Yavaşcan'ın gelmesini istedi. Şahsın ailesi de olay yerine gelerek Mustafa K.'yi ikna etmeye çalıştı. Uzun süre intihar girişiminden vazgeçmeyen şahıs, yetkililerin, "Seni Vali ile görüştüreceğiz. Sorununa mutlaka çare bulunacak" sözleri üzerine istasyondan inerek intihardan vazgeçti.

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen şahsın daha önce elektrikçide çalıştığı ve işsiz kaldıktan sonra maddi problemler yaşadığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 18:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?