4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Bekçi kurşun yağmuruna tuttu

ŞANLIURFA'DA DARP EDİLEN BEKÇİ 2 KİŞİYİ YARALADI

Şanlıurfa'da bir otoparkta aracın kapısını açmasını istedikleri bekçiyle tartışıp darp eden 2 kişiyi, bekçi kurşun yağmuruna tuttu.

Edinilen bilgiye göre olay, Kadri Erdoğan Caddesi'nde bulunan Maliye binasında meydana geldi. İddiaya göre, kuaför salonunu kapatan iş yeri sahibi B.C. (30), yanında kalfa olarak çalışan E.E. (22) ile birlikte Maliye binasının bulunduğu otoparka gitti. İddiaya göre, burada vatandaşlara açık olan otoparka gelen B.C. ve E.E., bekçi M.K.'den kapıyı açmasını istedi. Kısa sürede üçlü arasında kapı açma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.C. ve E.E. bekçi M.K.'yi darp etti. Bekçi, M.K. sinirlerine hakim olamayarak, yanında bulundurduğu beylik tabancası ile art arda B.C. ve E.E.'nin ayaklarına ateş açtı. B.C. ve E.E. sıkılan kurşunlar sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından silah seslerinin duyulması üzerine durum, polise bildirildi. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan B.C.'nin ayağına bir kurşun, E.E.'nin ayağına ise iki kurşun isabet ettiği tespit edilirken, hayati tehlikelerinin ise bulunmadığı öğrenildi.

Bekçi M.K. ise vücudunun çeşitli yerlerinden darp edilmesi sonucu hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Öte yandan polis ekipleri, Maliye binası önünde inceleme yaptı. Çok sayıda mermi kovanının bulunduğu Maliye binasında polisler ellerinde fenerlerle arama yaptı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA DARP EDİLEN BEKÇİ 2 KİŞİYİ YARALADI
ŞANLIURFA'DA DARP EDİLEN BEKÇİ 2 KİŞİYİ YARALADI
ŞANLIURFA'DA DARP EDİLEN BEKÇİ 2 KİŞİYİ YARALADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2010 Pazar 12:37:04
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 00:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?