5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Beklenen izdiham olmadı!

ŞANLIURFA'DA 1 TL'YE TERLİK SATILDI

Şanlıurfa'da bir ayakkabı mağazası 1 TL'ye terlik sattı. Ucuza terlik satıldığını duyan kadınlar sabah erken saatlerde işyeri önünde bekledi.

Şanlıurfa Belediyesi arkasında bulunan bir ayakkabı mağazası, her ay "1 TL'ye Terlik Kampanyası" çerçevesi altından halka 1 TL'den terlik sattı.

Sabahın erken saatlerinde mağaza önüne gelen vatandaşlar, sıraya girerek satış saatini bekledi. Mağaza sahiplerinin dükkanı açmasıyla satış işlemleri başladı. Vatandaşlar kapı önünde bekleyerek 1 TL karşılığında terliklerini aldı. İlginin az olduğu terlik satışında izdiham yaşanmadı.

Mağaza sahibi Adnan Kılıç, halı terliklerini 1 TL'ye satarken diğer ürünlerin fiyatlarına da dikkat çekmek amacıyla böyle bir şey yaptıklarını belirtti. Kılıç, "Diğer ürünlerimizin fiyatları da piyasa fiyatlarının çok altında, kaliteli ve ucuz ürün satıyoruz. Bunu müşterilerimize göstermek amacıyla yapıyoruz. Çocuk halı saha ayakkabısı 6 TL'dir. Bu ayakkabıyı değil Şanlıurfa'da, Türkiye'de bu fiyata bulamazsınız. Bir örnek daha gösterirsek erkek spor ayakkabılarını 17 TL'ye satıyoruz. Gerçekten Şanlıurfa'da bu fiyatı verecek bir başka mağaza da yoktur. Bu sattıklarımız ayakkabılarda Çin malı değil yüzde yüz yerli malıdır. Çin malı da kesinlikle satmıyoruz. Müşterilerimiz müsterih olsunlar kesinlikle Çin malı satmıyoruz" dedi.

ŞANLIURFA'DA 1 TL'YE TERLİK SATILDI
ŞANLIURFA'DA 1 TL'YE TERLİK SATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 10:59:01
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 11:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?