5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belçikalı gelin eşi için geldi

Belçika'da bir cips fabrikasında çalışan Filipin asıllı Belçikalı Daria Patenio (Derya Karabulut), geçtiğimiz yıl evlendiği Şanlıurfalı eşi Mehmet Cüneyt Karabulut'un Belçika'ya gelmesine izin verilmesi için tarihi Balıklıgöl'ü ziyaret ederek kutsal balıklara yem attı ve dilek tutup dua etti.

2 yıl önce Antalya'da tanışan ve geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'da muhteşem bir düğünle Urfalı Mehmet Cüneyt Karabulut ile evlenen Filipin asıllı Belçikalı gelin Daria Patenio, Derya Karabulut ismini aldı. Halen Belçika'nın Roeselarie şehrinde bir cips fabrikasında işçi olarak çalışmaya devam eden Belçikalı gelin Derya (Daria Patenio) Karabulut, evlendikten sonra eşini Belçika'ya götüremedi. Yılbaşı tatilinden faydalanarak Şanlıurfa'ya eşinin yanına gelen Belçikalı gelin, eşiyle hasret giderip tarihi
Balıklıgöl'ü gezdiler. Mehmet Cüneyt Karabulut'un kendisiyle birlikte Belçika'ya gitmesine izin verilmesini bekleyen Belçikalı gelin Derya, balıklara yem atarak dilek tuttu ve bol bol dua etti.

Şanlıurfa'ya özgü mahalli kıyafetlerden giyen Belçikalı gelin Derya Karabulut, "Ben de artık Şanlıurfalıyım ve hanım ağa oldum. Eşimin yanında ve memleketinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Eşimin Belçika'ya benimle birlikte gelmesine ülkelerimiz bir engel çıkarmazlarsa çok daha mutlu olacağım" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 18:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?