5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belediye bülteni 'ulusal' oluyor

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün aylık periyotlarında yayımladığı, "Şanlıurfa Belediyesi Bülteni'nin" 7. sayısı çıktı. Belediyenin ilk hedefi, çıkan bültenleri tüm ülke genelinde dağıtımını yapmak olduğu belirtildi. 

İmtiyaz sahipliğini Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Genel Yayın Yönetmenliğini Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Yazı İşleri Müdürlüğünü İ. Erhan Emiroğlu'nun yürüttüğü bültenin 2 yaşına girdiği belirtildi. Belediye Basın Bürosu tarafından hazırlanan haber ve fotoğrafların yer aldığı bültenin dağıtımına başta Şanlıurfa'da ve tüm ülke genelinde başlandığı belirtildi. 

Yetkililer, amaçlarının Şanlıurfa'da yer alan faaliyetleri her kesime ulaştırmak olduğunu söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 16:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İpekyol mah. Muhtarı Mustafa DEMİR IP: 85.110.157.xxx Tarih : 14.12.2007 14:17:57

Öncelikle Sayın Belediye başkanımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz... haftada 1 kez mahalle toplantıları yapıyor sayın Belediye BAşkanımız Acaba ne zaman İpekyol mahallesine gelecek toplantı sırası merakla bekliyoruz... Urfa'mızı parklarla donattınız Urfa'nın en gözde mahallelerinden biri olan İpekyol mahllesinde 3 tane park yeri olmasına rağmen neden hala yapılmıyor bunu sormak istiyorum Sayın Belediye Başkanımıza... mahallemizdeki 3 tane park yerlerimizin sorunlu olduklarını biliyoruz ama neden hala çözülmüyor merakla bekliyoruz... İpekyol mahalle halkı da biran önce mahallelerindeki parklara kavuşmak istiyor... İpekyol mahallesi Muhtarı olarak yorumumun Sayın Belediye Başkanımız tarafından dikkate alınması arz ederim.