5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belediye bütçesi onaylandı

Şanlıurfa Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında 3. birleşiminde, Belediye Meclis Salonu'nda toplanarak "Şanlıurfa Belediyesi 2009 Mali Yılı Tahmini Bütçesi"ni görüşerek karara bağladı.

Şanlıurfa Belediyesi'nin 2009 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi 216.128.732,00- YTL olarak meclisten geçti. Bu arada, Şanlıurfa Belediye Meclisi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda su fiyatlarında herhangi bir artışa gerek duymadı.

Şanlıurfa Belediyesi'nin Türkiye genelinde Malatya'dan sonra suyu halka maliyetine yakın bir fiyatla sunan 2. belediye olduğuna dikkat çeken Başkan Fakıbaba, "Göreve geldiğimiz günden itibaren içme suyunun 24 saat halka kesintisiz bir şekilde ulaştırılması amacıyla önemli büyük uğraşlar verdik. 5 yıllık süreçte 142 kilometre içme suyu şebekesi döşedik. Altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kent merkezinde birçok bölgede su depoları inşa ederek, halkımızın içme suyu problemini yüzde 100 çözdük. Bütün bu önemli hizmetler yürütülürken su fiyatlarında son iki yıldır herhangi bir zamma ihtiyaç duymadık" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 14:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?