5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belediye meclis toplantısı internette

Viranşehir İlçe Belediyesi, Ekim 2008 Meclis toplantısını web üzerinden canlı olarak yayınladı.

Viranşehir Belediyesi, halka ve basına açık olarak yaptığı meclis toplantılarını, belediyenin web sitesi üzerinden canlı olarak yayınladı. Viranşehir Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden canlı yayınlanan meclis toplantısını, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin açılış konuşmasını yaparak başlattı. Başkan Cin, Viranşehir Belediyesinin devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından belediye meclisinin gündem maddeleri olan semt pazarının yerinin değiştirilmesi, meclis üyeleri arasından tartışılıp oylandı. Ardından belediye meclis üyeleri semt pazarının yerinde kalmasına karar verdi.

Daha önce ise encümen seçimine geçildi. Encümen seçiminde DTP'li meclis üyelerinden Suna Uluğtürken, Abdulkadir Gülgör ve Celal Özılıca aday oldu. Oylama sonucunda Suna Uluğtürken ve Abdulkadir Gülgör 24 oy alırken, Celal Özılıca 21 oy alarak encümenliğe seçildiler.

Belediye Meclis toplantısı daha sonra dilek ve temenniler gündem maddesi ile son buldu. Dilek ve temenniler bölümünde ise vatandaşlar sıkıntılarını dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 18:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?