4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Belediye Meclisi toplandı

ŞANLIURFA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Şanlıurfa Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçmeden önce çeşitli konularda meclise sunulan önergelerin ilgili müdürlüklere havale edilmesi sağlandı. Daha sonra toplantının asıl gündem maddelerine geçildi.

"Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Denetim Kuruluna Üye Seçimi" başlıklı gündem maddesi için yapılan oylama sonucunda, tek aday gösterilen AK Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim İletmiş oy birliğiyle asil üye seçilirken, yedek üyeliğe ise M. Adil Saraç seçildi. Daha önceki toplantılarda görüşülen ve karara bağlanan "Yenice Mahallesinin Sınırlarının Tespiti" başlıklı gündem maddesi doğrultusunda ise Şanlıurfa Belediyesi'nde görevli Tekniker Sedat Yekta tarafından slayt eşliğinde belediye meclis üyelerine

Yenice Mahallesi'nin sınırları aktarıldı. Toplantının 3. gündem maddesi olan "Yenişehir Revizyon İmar Planına Yapılan İtirazların Görüşülmesi" başlıklı maddesi İmar Komisyonunun konuyu tekrar İncelemesi" gerekçesiyle yarınki birleşim toplantısına bırakıldı. İmar komisyonuna havale edilecek dosyaların kabulü ve imar komisyon raporlarına (imar tadilatları) ilişkin dosyaların görüşülmesinin ardından Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim toplantısı sora erdi.

ŞANLIURFA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 18:08:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 20:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?