5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belediyeden çocuklara tiyatro

Viranşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik ücretsiz tiyatro sahnelendi.

Viranşehir Belediyesi ile Zorlu Çocuk Tiyatrosu grubunun ortaklaşa düzenlediği, çocuklara yönelik tiyatro oyununu yaklaşık bin ilköğretim öğrencisi izledi. Oyunu Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin de çocuklar ile birlikte izledi. Çocukları bilgilendirme amaçlı Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi tiyatro salonunda sahnelenen oyun iki seanstan oluştu. Oyunda iyilik, sağlık ve sevgi gibi konularda çocuklara bilgi verildi.

Oyundan sonra oyuncuları makamında ağırlayan Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, oyunu çok beğendiğini belirterek, oyuncuları tebrik etti. Oyunculara birer plaket veren Başkan Cin, yeni oyunlarında da Adana Devlet Tiyatrosunu aralarında görmek istediklerini kaydetti.

Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin’e teşekkür eden oyuncular, turne boyunca en rahat ettikleri yerin Viranşehir olduklarını belirtti. Bütün belediyelerin sanata ve sanatçıya Viranşehir Belediyesi gibi davranmalarını isteyen oyuncular, "Şanlıurfa'da düğün salonunda oynadık. Ama ilçesi olan Viranşehir'de muhteşem bir salonda oyunumuzu sergiledik. Sizi ve belediyenizi tebrik ediyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 16:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?