7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Belediyeden kitap ve imza günü

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürlüğü, bu yıl yayınlamış olduğu kitaplar için Şair Nabi Kültür Merkezi'nde kokteyli bir tanıtım ve imza günü düzenledi. 

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları İbrahim Güllüoğlu, Mehmet Fevzi Yücetepe, Habib Arslan, belediye birim amirleri, bazı sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldığı imza gününde Seyyid Ahmet Kaya'nın 'Cumhuriyet Dönemi Şanlıurfa Şairleri', Mahmut Karakaş'ın 'Baba Cem'i'nin Karadağ Destanı' ve 'Abdülkadir Karahan'ın 'Armağan Klasik Türk Edebiyatı' adlı kitapların tanıtımı yapıldı. 

Belediye Başkanı Dr. Fakıbaba, yaptığı konuşmasında ilin tarihi, turistik özelliklerinin yanı sıra sanat, kültür ve edebiyat bakımından dünyaca ünlü bir kent olduğuna dikkat çekerek, belediye olarak bunun farkında olduklarını ve bu yüzden sanat, kültür, edebiyat, tarih ve turizm alanlarında yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Fakıbaba, Göbeklitepe ile dünyanın gündemine gelen Şanlıurfa'ya gün geçtikçe ilginin artığına dikkat çekti. 

Konferans salonunda düzenlenen tanıtım sonrasında yazarlar, kitaplarını imzaladı.
.
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 01:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?