5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belediyeden kompozisyon yarışması

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası dolayısıyla lise öğrencilerine yönelik "Bir Efsanedir Çanakkale” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor.

Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 20 Şubat 2008 tarihine kadar son başvuruların kabul edileceği yarışmada, ilk 3'e girenlere altın ve plaket takdim edileceği belirtildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yarışmaya jüri üyeleri ve yakınları katılamazlar. Dereceye giren eserlerin tüm hakları Şanlıurfa Belediye Başkanlığı'na aittir. Dereceye giren eserler, iade edilemez. Dereceye girmeyen eserlerin sahiplerinin 28.03.2008 tarihine kadar eserlerini Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden almaları gerekir. Aksi taktirde, hiçbir hak iddia edemezler. Yarışma eserleri, herhangi bir yerde yayınlanmamış veya çoğaltılarak kamuya mal edilmemiş olacaktır. Kompozisyon ve Şiirler bilgisayar ortamında yazılacaktır. Resim serbest olarak (pastel, sulu boya, yağlı boya) çalışılabilir."

Açıklamada, yarışmaya katılacakların Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne müracaat etmelerinin gerektiği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 13:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman gülfidan IP: 78.160.46.xxx Tarih : 25.02.2008 12:39:34

merhaba ben osman gülfidan.k.maraş üniversitesi tarih bölümünde okumaktayım.babam yaşlı ve çalışamıyor.6 kardeşiz.bunlardan üçü okuyor.ve benim ayağımda yüzde kırk oranında özür var.ailem bizi okutmakta zorlanıyor.ve bugün okula gidemedim.çünkü ayakkabım yırtık ve su alıyor.burda bazen kar veya yağmur yağdığında ayakkabının içi buz gibi oluyor.böyle giderse üniversiteden kaydımı sildirmek zorunda kalacağım.tek hayalim okumak lütfen Allah rızası için yardım edin.msn adresi osmanfidan1985@hotmail.com tel:05449647764