7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Belediyeden öğrencilere giyecek yardımı

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle Şanlıurfa Belediyesi Gazi İlköğretim Okulu'nda okuyan 150 öğrenciye giyecek yardımında bulundu. 

Gazi İlköğretim Okulu'nda öğrencilere yapılan giyecek dağıtım törenine, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Yardımcıları M. Fevzi Yücetepe, Habib Arslan, Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Karadağ katıldı. Gazi İlköğretim Okulu kapısında öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Fakıbaba, eğitim ve çocuklara yönelik yatırımlara destek olacaklarını söyledi. Bugün 150 öğrenciye yardımda bulunacaklarını kaydeden Fakıbaba, "İnşallah seneye sizler için daha çok çalışacağız ve daha fazla yardım sağlayacağız. Yardımların yanı sıra sizlerle pikniğe, sinemaya, tiyatroya gitmeyi düşünüyorum. Sizlerle beraber olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Konuşmasında çocuklara tavsiyelerde de bulunan Fakıbaba, "Mutlaka derslerinize iyi çalışın. Kötü alışkanlıklardan sakının. Öğretmenlerinizin ve büyüklerinizin sizlerden istediklerini yerine getirin. Arkadaş çevrenizi iyi seçin. Her zaman doğrunun yanında olun" uyarılarında bulundu. 

150 öğrenciye giysilerin dağıtılmasından sonra Gazi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Mert, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya teşekkür plaketi verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 16:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alev ipekçioğlu IP: 81.213.236.xxx Tarih : 21.09.2006 21:22:54
İÇTENLİĞİ HOŞGÖRÜSÜ KENDİ ÇİZGİSİNE BAĞLILIĞI ÖDÜN VERMEZ DÜRÜSTLÜĞÜNÜZLE YENİ BİR DÜŞÜNCE DÜNYASINI KAPISINI AÇTI BAŞKANIMIZ...TEŞEKKÜR EDERİZ..